Op zoek naar een professional in de bouwsector die uw project succesvol afwerkt? Kies voor Peter Segers!

Klinkerwerken bij u thuis of voor uw zaak
Uw project van begin tot eind afgewerkt

Een nieuw terras, een mooie oprit of een perfect aanlegde parking voor uw klanten? Niets is onmogelijk met de hulp van Bouw- en voegwerken Segers Peter uit Geel. Met heel veel zorg en optimaal vakmanschap worden alle werken uitgevoerd om steeds te resulteren in een perfect eindresultaat. 

Met of zonder BTW-nummer

Of u nu particulier, winkelier of zaakvoerder van een groot bedrijf bent, voor Peter Segers speelt dit geen rol. Alle klinkerwerken regio Geel wordt met plezier aanvaard en uitgewerkt tot in de kleinste details. Voor grote projecten wordt er beroep gedaan op diverse partners die mee zorgen voor een vlot verloop. 

Een natuurlijke look

Klinkers geven uw oprit of terras een natuurlijke look. De robuuste en stevige structuur passen bij elke woningstijl en zijn bovendien stevig en duurzaam. Vraag gerust advies aangaande de uitvoering van klinkerwerken regio Geel. Het team van Algemene bouw- en voegwerken Segers Peter staat u graag te woord. 

Wenst u naast uw terras een muurtje te laten metselen of diverse bloembakken te voorzien? Ook voor metselwerken kunt u steeds bij ons terecht.

Heeft u een vraag?

Contact

+18j
ervaring

Werkzaam
regio Geel

Vrijblijvende
offerte

Advies op
maat